Over mij

Mijn naam is Eva en sinds dat ik me kan herinneren vertelt mijn moeder iedereen het verhaal dat ik, toen ik klein was, altijd een pen in mijn hand had waarmee ik overal op tekende. Tot grote ergernis van mijn moeder, wat ik kan begrijpen want ik tekende op vrijwel alles wat ik kon vinden. Muren, deuren, tafels zelfs mijn matras bleef niet gespaard. Ook mijn handen zaten eigenlijk altijd wel onder wat krabbeltjes hier en daar. Eigenlijk teken ik nog steeds veel, alleen zijn het geen muren en deuren meer. Toen ik ouder werd kwam ik erachter dat dat toch niet zo’n goed idee was.

Het was dan ook vanzelfsprekend dat ik iets creatiefs zou gaan studeren. Ik heb mijn opleiding Fashion Management en Design in 2018 afgerond. In 2019 ben ik begonnen aan de Kunstacademie, waar ik na lang wikken en wegen toch mee gestopt ben. Daarna heb ik mijzelf ingeschreven bij de KvK en ben ik zelf begonnen met het ontwerpen van verschillende soorten dingen, websites, logos, huisstijlen, artworks, etc. Mijn passie ligt bij dingen creëren. In November 2020 heb ik met succes mijn korte HBO opleiding Brand Design afgerond.

 

Vrijwilligerswerk

Sinds Juni 2020 doe ik vrijwilligerswerk bij Inloophuis Poppy’s, een inloophuis voor mensen die geraakt zijn door kanker. We hebben met een klein groepje een jongerenafdeling opgezet genaamd Poppy’s Young, voor jongeren die geraakt zijn door kanker. We hebben voor deze doelgroep een Instagram account opgezet, waar we samen berichten voor bedenken. Ik zorg voor de vormgeving van deze pagina. Lees meer of bekijk de instagrampagina!

 

Ezaa

eva@ezaa.nl

+31 6 34438510

KvK: 78222389

Adobe Certified Associate

Follow

Privacyverklaring

© 2020 Eva van der weide – Alle rechten voorbehouden - Algemene voorwaarden